Oana-Martha Igrişan este noul director de comunicare al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM)

Oana-Martha Igrişan s-a alăturat echipei ARPIM, preluând funcţia de Director de Comunicare începând cu luna mai a acestui an.

,,Sunt încrezătoare că, alături de colegii mei, vom reuşi să consolidăm parteneriatul cu autorităţile române şi cu ceilalţi exponenţi ai industriei farmaceutice, pentru ca împreună să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a sistemului de sănătate şi la recuperarea decalajelor de tratament dintre pacienţii români şi cei din alte state membre UE. Ne dorim ca beneficiile şi valoarea inovaţiei să fie percepute corect atât de autorităţi prin impactul său economic pe termen lung, cât şi de pacienţii români, căci tratamentele de ultimă generaţie aduc îmbunătăţiri semnificative calităţii vieţii”, a declarat Oana Igrişan.

Oana Igrişan are o experienţă de peste 15 ani în jurnalism şi consultanţă în comunicare. Timp de 9 ani a lucrat ca reporter la publicaţii locale şi naţionale, iar din anul 2005 a început experienţa sa în management şi consultanţă având expertiză în domenii ca: farma, FMCG şi energie.