Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.arpim.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui website.

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitarea site-ului www.arpim.ro  echivalează cu citirea și înțelegerea termenilor și condițiilor de mai jos și presupune că sunteți implicit de acord cu acceptarea și respectarea lor. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să îl părăsiți.

www.arpim.ro  este proprietatea Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente – ARPIM.

Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului, incluzând text, imagini, ilustrații, design-uri, simboluri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d este proprietatea sau este licențiat de către ARPIM și este apărat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul ARPIM a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
ARPIM poate oferi utilizatorului, printr-un acord, dreptul de a utiliza, sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul definit, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestui conținut, fără a putea utiliza și alte conținuturi ale site-ului. Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea reprezentanţilor ARPIM.

Utilizarea site-ului

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin formularul de contact disponibil pe pagina Contact de pe site-ul www.arpim.ro.

ARPIM  își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului sau de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Comunicări

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări pe formularul de contact disponibil pe pagina Contact de pe site-ul www.arpim.ro, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată sau drepturile de proprietate intelectuală  ale reprezentaților asociațiilor sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam.

Prin comunicarea cu reprezentanții ARPIM declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare și că nu vor cauza daune către o terță parte.

Acest website poate conține link-uri către website-uri aparținând unor terți. Când accesați aceste website-uri, va fi nevoie să acceptați Termenii și condițiile înainte de accesarea lor. ARPIM nu este responsabil pentru niciun material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu înseamnă că ARPIM aprobă în mod expres produsele, serviciile sau opiniile menționate pe website-uri.