ARPIM: activitățile companiilor farmaceutice, adaptate pentru susținerea sistemului sanitar și siguranța angajaților, în contextul epidemiei COVID-19

Peste 120.000 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, peste 4.000 de decese și peste 66.000 de persoane care s-au recuperat – aceasta este situația COVID-19 în prezent. În acest context, la nivel global și local au fost luate mai multe măsuri de limitare a răspândirii virusuluiEvoluția epidemiei poate fi influențată prin respectarea riguroasă a măsurilor de igienă și izolare impuse de autoritățile naționale și internaționale.

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) susține eforturile de limitare a impactului răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2 în România, prin publicarea unui set de recomandări interne destinate membrilor săi.

Recomandările, comunicate deja celor 28 de companii membre ce însumează în jur de 2.000 de angajați în România, vizează domenii precum: organizarea evenimentelor dedicate profesioniștilor din domeniul sănătății, măsuri cu privire la activitățile de promovare și măsuri pentru siguranța angajaților.

Mai multe informații, în următorul articol: ARPIM: activitățile companiilor farmaceutice, adaptate pentru susținerea sistemului sanitar și siguranța angajaților, în contextul epidemiei COVID-19