Parteneriate

Parteneriat Colegiul Farmacistilor

Prioritatea noastra este accesul pacientilor la tratamente si pentru aceasta colaboram cu cele mai importante voci din sistemul de sanatate romanesc. Vrem ca impreuna sa identificam cea mai buna solutie pentru a reaseza pacientul acolo unde ii este locul – in centrul sistemului de sanatate. Astfel colaboram indeaproape cu Colegiul Farmacistilor din Romania pentru organizarea unor evenimente de marca in industria farmaceutica romaneasca: Gala Farmacistilor – atat editia din 2012, cat si cea din 2013, precum si Conferinta „Modelul farmaciei româneşti – modele europene de farmacie”, prima de acest gen organizata de CFR. Colaborarea continua si in anul 2014, iar noi continuam sa identificam cai pentru a aduce impreuna solutii la problemele sociale cu care se confrunta pacientii din Romania.

Parteneriat Colegiul Medicilor

Dorinta ARPIM de a creste sansele pacientilor la tratament este una comuna cu a altor voci din industrie. Si pentru ca doua voci sunt mai puternice decat una singura, noi colaboram cu Colegiul Medicilor din Romania, in speranta ca impreuna vom reusi sa creem un sistem de sanatate in care atat medicii, cat si pacientii sa fie beneficiari.

Parteneriat COPAC

Pentru noi pacientii sunt cei mai importanti si tocmai de aceea colaboram cu COPAC si militam impreuna pentru cresterea accesului bolnavilor la medicamente si pentru respectarea drepturilor acestora.

Parteneriat APCR

In spiritul respectului si grijii pentru pacienti, ARPIM a semnat un acord de colaborare cu APCR menit sa asigure respectarea drepturilor pacientilor si o comunicare permanenta cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniul medical.