Cine suntem

Ne dorim ca pacientii romani sa aiba acces la tratamentele de ultima generatie, care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii lor si, in acelasi timp, la cresterea sperantei de viata a acestora.

Ne dorim sa fim partenerul autoritatilor si al celorlalti actori implicati in procesul de dezvoltare a sistemului de sanatate si a pietei farmaceutice, incurajand in acelasi timp o competitie etica, orietanta spre o piata deschisa.

Ce facem

Credem cu tarie ca cercetarea poate salva vietile oamenilor, iar companiile farmaceutice raspund nevoilor de tratament ale pacientilor prin investitii continue in cercetare si dezvoltare.

Credem ca stiinta si cercetarea fac posibile descoperiri care vindeca afectiunile din prezent si raspund cu succes provocarilor viitoare.

Credem ca pentru toate provocarile din medicina trebuie sa existe o solutie. Solutia noastra este inovatia. Munca noastra de zi cu zi se bazeaza pe acest crez.

Si de aceea cercetam, descoperim, dezvoltam si oferim pacientilor nostri medicamente si vaccinuri inovatoare pentru toate afectiunile cu care acestia se confrunta. Zi de zi, incercam sa tinem pasul cu evolutia rapida a bolilor care provoaca suferinta in vietile a milioane de romani.

Companiile membre ARPIM investesc permanent in cercetare si dezvoltare, cu scopul de a oferi pacientilor romani, in acelasi timp cu pacientii europeni, medicamente inovatoare -de multe ori singura lor sansa la viata.